Sunday, January 2, 2011

it's 2011....

Hello 2011…..

Wahhh da berakhir 2010. Cptnye masa berlalu. Byk kenangan sepanjang 2010. I will miss those moments MUCH!!!! Yup yup. Mane tak nye byk bnda suka duka berlaku. The great part is I have grad on 2010 and Alhamdulillah got hired.

Now, it comes to 2011. My wish is this year will brings more barakah. Ye la sape yg nak doa keburukan kan.. hehe moga kita sume di permudahkan dlm segala urusan.

Ok jom kte list azam… konon2 la. Actly ak xde set sgt pon azam b4 ni. Juz lalui hidup dgn redha. Ikut je flow. Heee

Tapi list jgk la do’s and don’t’s for 2011 (xtau la wat tak nnti ni.. haha)

1) Do well in my next interview (really wish dat I will got dis job. Wish me luck and do pray 4 me yaa…)

2) Nak menabung utk hantar ma n abah g mekah.. Insyaallah J

3) Nak jadi rajen, xmo malas2…

4) Nak pandai masak tapi xtau bile leh praktis masak. Haha

5) Nak mahirkan diri bwk kete sendiri.

6) Xnk start text ngan sorg bdk ni kecuali ade bnda penting gilozzz..

Ermm xde da kot nak list pape.. skang tgh duk pk nk siapkan keje. Esk da keje. Bosan tol kalo kne wat bnda yg kte x phm… grrrr

4 comments:

  1. no 2 tu, aku pun tak sempat lagi nak buat. insyaallah :D

    ReplyDelete
  2. Sy pun nak nabung anta mak gi Mekkah, insyaAllah =) Lg 1, bila dpt gaji, jgn lupa infak sket utk saudara kita kat Palestin ye... hee ;p

    p/s:pesanan utk diri sendiri juge

    ReplyDelete
  3. hehe btol2.. thnx atas ingatan :)

    ReplyDelete